Leergeld Nijmegen

Vacature

door Wilfrie Tobé op 02 aug 2022, 11:24

Stichting Leergeld Nijmegen is op zoek naar een secretaris (v/m) voor het bestuur.

Wat vragen we?

Iemand die het bestuur zou willen ondersteunen. Je maakt een verslag van de vergadering, je stelt samen met de voorzitter de agenda op en je zorgt voor het archief van het bestuur. Soms vragen we je een tekst uit te werken voor bijvoorbeeld een magazine of een aanvraag voor subsidie. Om dit werk te kunnen doen is een goede beheersing van de Nederlandse taal een must en het is fijn als je ervaring hebt in een rol van secretaris. Je kunt op kantoor of thuis werken.
Het bestuur vergadert ca 6 keer per jaar.

Wat bieden we?

Je maakt kennis met een interessant werkveld. En je werkt in een betrokken team en een bevlogen organisatie waarbij je door je werk van betekenis kunt zijn voor kinderen. Wij doen ons werk met een paar betaalde medewerkers maar we hebben ook een grote groep vrijwilligers die het werk mogelijk maakt. Zo zijn er vrijwilligers die op huisbezoek gaan bij gezinnen die voor de eerste keer een aanvraag doen. Ook het bestuur en sommige mensen op kantoor werken op vrijwillige basis.

Zo nodig bieden we een goede vrijwilligersvergoeding.


Interesse ?
Dan komen we graag met je in contact. Je kunt hiervoor mail sturen naar info@leergeldnijmegen.nl met als onderwerp “sollicitatie secretaresse bestuur”.

Terug naar het nieuwsoverzicht
Leergeld helpt gezinnen met een krap budget