Leergeld Nijmegen

overige sporten voor mijn kind

Wat vraagt u aan?

Een sport- , cultuuractiviteit en/of educatie
Is uw kind lid van een sportclub? Zit uw kind op les voor dansen of muziek? Of heeft uw kind meer oefening nodig voor school? Leergeld Nijmegen betaalt (een deel van) de kosten aan de club, vereniging of organisatie. Dit is voor een heel jaar of seizoen. Wij betalen maximaal 400 euro per kind per jaar. Leergeld kan daarmee 1 dure activiteit betalen, of naast een niet zo dure activiteit misschien ook een 2e activiteit. Als een kind een 2e activiteit wil doen, neem dan altijd van te voren contact op met Leergeld om te vragen of dit kan.

Voorbeelden van activiteiten zijn:

  • Sport: bijvoorbeeld voetbal, paardrijden, hockey, boksen of zwemmen voor diploma B/C
  • Cultuur: bijvoorbeeld dansen, muziekles of tekenen
  • Educatie: Squla of een typecursus bij de Typetuin

Is uw kind 13 jaar of ouder? Dan betalen wij ook fitness voor uw kind, bij onze samenwerkingspartners.

Cheque voor activiteiten
Voor een paar activiteiten moet u een cheque aanvragen. De cheque moet u aanvragen bij Leergeld Nijmegen. U heeft de cheque nodig voor:

  • Zwemmen
  • Fitness bij Go4Fit, Apollo Gym
  • Schaatsen bij het Triavium

Cheque voor artikelen
Om mee te kunnen doen aan sport, fitness of dans, heeft uw kind artikelen nodig. Bijvoorbeeld: dansschoenen, een tennisracket, schaatsen of een paardrijd cap. Als het nodig is, betaalt Leergeld Nijmegen deze artikelen.

Betaalt Leergeld Nijmegen de contributie aan de club? Dan kunt u bij ons een cheque aanvragen. Deze cheque levert u in bij de winkel waar u de artikelen wil kopen. 

Instrumentenfonds
Leergeld heeft samen met de Lindenberg een Instrumentenfonds.  Gaat u uw kind op muziekles? En heeft uw kind een instrument nodig om thuis te oefenen? Geef dit door als u uw kind aanmeldt. Of  geef dit door aan de muziekdocent van uw kind.

Alle kinderen mogen meedoen, want nu meedoen is straks meetellen.