Leergeld Nijmegen

overige sporten voor mijn kind

Wat vraagt u aan?

Een sport- en/of cultuuractiviteit
Is uw kind lid van een sportclub? Zit uw kind op les voor dansen of muziek? Of wil uw kind dit gaan doen? Leergeld Nijmegen betaalt de contributie aan de club of vereniging. Dit is voor een heel jaar of seizoen. Wij betalen maximaal 275 euro per kind per jaar.

Is uw kind 13 jaar of ouder? Dan betalen wij ook fitness voor uw kind, bij onze samenwerkingspartners.

Cheque voor activiteiten
Voor een paar activiteiten moet u een cheque aanvragen. De cheque moet u aanvragen bij Leergeld Nijmegen. U heeft de cheque nodig voor:

  • Cursussen bij de Lindenberg
  • Zwemmen
  • Fitness bij Go4Fit
  • Schaatsen bij het Triavium (het schaatsseizoen loopt van oktober tot en met maart) 

Cheque voor artikelen
Om mee te kunnen doen aan sport, fitness of dans, heeft uw kind artikelen nodig. Bijvoorbeeld: dansschoenen, een tennisracket, schaatsen of een paardrijd cap. Als het nodig is, betaalt Leergeld Nijmegen deze artikelen.

Betaalt Leergeld Nijmegen de contributie aan de club? Dan kunt u bij ons een cheque aanvragen. Deze cheque levert u in bij de winkel waar u de artikelen wil kopen. 

Instrumentenfonds
Leergeld heeft samen met de Lindenberg een Instrumentenfonds.  Gaat u uw kind op muziekles? En heeft uw kind een instrument nodig om thuis te oefenen? Geef dit door als u uw kind aanmeldt. Of  geef dit door aan de muziekdocent van uw kind.

Alle kinderen mogen meedoen, want nu meedoen is straks meetellen.