Leergeld Nijmegen

Steun ons

Met uw steun kunnen alle kinderen meedoen

Stichting Leergeld Nijmegen helpt kinderen die opgroeien in Nijmeegse gezinnen met een laag inkomen. Deze kinderen kunnen om uiteenlopende redenen niet meedoen met activiteiten die voor heel veel kinderen vanzelfsprekend zijn. Bijvoorbeeld als gevolg van werkloosheid, schulden, ziekte of een echtscheiding.

In Nijmegen bereiken wij nu meer dan 3500 kinderen. Door deze kinderen te helpen, kunnen zij meedoen met activiteiten die voor opgroeiende kinderen belangrijk zijn. Ze kunnen hun zwemdiploma halen, sporten en mee op schoolreis of kamp. Ook kunnen ze naar de speeltuin gaan en meedoen aan een bouwdorp in de zomer. Kinderen krijgen een cadeau op hun verjaardag. En ze krijgen een goede fiets en laptop als ze naar de brugklas gaan.

Meedoen is ons motto. Wij geloven erin dat nú meedoen een investering is om later ook mee te kunnen doen en erbij te horen.

Uw steun is belangrijk

De gemeente Nijmegen ondersteunt ons met geld voor activiteiten, de ouderbijdrage, zwemlessen en laptops. Maar er kan meer! Met uw steun kunnen kinderen in de zomer naar de speeltuin, meedoen aan een zomerkamp of bouwdorp. En zelf naar school fietsen als ze naar de brugklas gaan. Op deze manier kunt u bijdragen aan het geluk van deze kinderen.

Wilt u een donatie doen?

Hieronder kunt u een donatie doen. Na het invullen van de velden wordt u naar de beveiligde omgeving van IDEAL geleid.
U kunt elk willekeurig bedrag doneren. Hieronder een aantal voorbeelden van wat wij kunnen doen met uw donatie:

  • Een abonnement van de speeltuinen (€ 16)
  • Benodigdheden voor sport en cultuur bijvoorbeeld voetbalschoenen, een judopak of een danspakje (vanaf € 50)
  • Een bijdrage aan het Instrumentenfonds voor de Lindenberg (vanaf € 50)
  • Een zomerkamp (vanaf € 150)
  • Een fiets voor een brugklasser (€ 270)

Het is ook mogelijk een gift aan Leergeld Nijmegen over te maken. Ons rekeningnummer is NL38RABO0110962230. Deze gift mag u aftrekken in uw belastingaangifte.

Leergeld Nijmegen heeft de ANBI status. Kiest u voor een periodieke gift? Dan kunnen wij u een overeenkomst ‘periodieke donatie’ toesturen. Wilt u deze overeenkomst ontvangen? Stuur een mail naar boekhouding@leergeldnijmegen.nl

Alle kinderen mogen meedoen, want nu meedoen is straks meetellen.